През следващата година доходите ще бъдат увеличени с 10%. След

...
През следващата година доходите ще бъдат увеличени с 10%. След
Коментари Харесай

През следващата година доходите ще бъдат увеличени с 10%, обеща Цветанов

През идната година приходите ще бъдат увеличени с 10%. След тежката финансова и икономическа рецесия, сега България е с най-ниските равнища на безработица в цяла Европа. Това съобщи ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на 10-ия юбилеен Зимен университет на Младежи ГЕРБ в Сандански в събота.

"Действително доверието на хората към днешното ръководство е устойчиво и всеки един би трябвало да си направи равносметка, когато отиде да упражнява конституционното си право да гласоподава, за кого гласоподава. Защото в Европа би трябвало да бъдеш чут. Европа ни чува, когато ГЕРБ ръководи ", сподели Цветанов.

Според него локалните избори са най-важните, тъй като са гръбнака на партията. По думите му преди тях, през май 2019 година, предстоят европейските избори, които ще дадат посоката и за локалния избор.

„ За европейските, само че и за локалните избори би трябвало да покажем на хората какво се случва като позитивни промени в общините ", сподели още Цветанов. Той акцентира, че по време на евроизборите ГЕРБ би трябвало да работи в посока на това да покаже, преимуществата от участието ни в Европейския съюз, а не да приказва по метода на Българска социалистическа партия. „ Те имат остра изразителност по отношение на европейските институции. Ние обаче имаме преимуществото, че можем да покажем какво са създали нашите евродепутати ", съобщи той.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР