През септември любителите на киното ще могат да гледат специална

...
През септември любителите на киното ще могат да гледат специална
Коментари Харесай

Премиери на хитови филми и сериали във VIVACOM Arena през септември

През септември феновете на киното ще могат да гледат специфична селекция от премиерни заглавия в програмата на VIVACOM Arenа, измежду които премиерните сериали „ Любимката на краля “ и „ Звеното “, както и българските завладяващи продукции „ Посоки “, „ Тилт “, „ 18% сиво “ и „ Преводачката на черно-бели филми “. Новият ефирен сезон по филмовия канал на телекома ще зарадва феновете с тематична седмица с филмите на Люк Пери и екшън петъци със звездното присъединяване на Брус Уилис.

От 16 септември, всяка събота и неделя от 22:30 часа, ще бъде предаван историческият португалски трагичен сериал „ Любимката на краля “, който наблюдава историята на младата и красива Паула, принудена да стане монахиня, с цел да живее по-добре. Ниският ѝ статут я обрича на живот на мъчителна работа, до момента в който по-привилегированите сестри се радват на особено отношение. Но Паула скоро се научава да употребява хубостта си и женските си хитрости за да се издигне в публичната подчиненост. Какво ще се случи с кралската фамилия и с Паула може да разберете, като наблюдавате епизодите през всеки уикенд.
-->
Само два дни по-късно – на 18 септември, понеделник, от 19:00 часа по VIVACOM Arena  започва първият сезон на испанския полицейски трилър сериал „ Звеното “. Продукцията е снимана през 2020 година и сюжетът споделя за особено анти-терористично звено от служители на реда, събрано, с цел да попречи на джихадистка клетка да нападне Испания, откакто водачът ѝ е задържан. „ Звеното “ печели редица интернационалните награди през 2022 година и сигурно ще завладее сърцата на почитателите на екшъна и престрелките. Всеки работен ден от 19:00 часа ще бъде предаван по един епизод от премиерния сериал в ефира на VIVACOM Arena.



Освен вълнуващи сериали, през септември феновете на VIVACOM Arena ще имат опцията да гледат някои от най-успешните български кино продукции. Сред заглавията попадат документалните филми „ Дорина “ и „ Преводачката на черно-бели филми “, сантименталната драма „ Тилт “ и „ 18% сиво “ от режисьора Виктор Чучков-син.



Изненадите за феновете на киното не свършват дотук, тъй като от 11 до 17 септември в ефира на VIVACOM Arena ще бъде отдадена цяла седмица на филмите на Люк Пери, прочут от телевизионния сериал „ Бевърли Хилс, 90210 “. Всеки петък от 22:00 и от 23:30 часа пък Брус Уилис ще забавлява последователите на високия адреналин по време на екшън петъците в програмата на филмовия канал на Vivacom.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР