През последните седмици компонентът на военноморската авиация на Черноморския флот

...
През последните седмици компонентът на военноморската авиация на Черноморския флот
Коментари Харесай

Лондон: С военноморска авиация Русия проектира сила в Черно море

През последните седмици съставният елемент на военноморската авиация на Черноморския флот на Русия пое изключително значима роля в интервенциите на флота , до момента в който се бори да се оправи с едновременни закани на южния фланг на войната в Украйна, написа в обобщението на ежедневния отчет на разузнаването на английското министерство на защитата, оповестено в обществената мрежа X, известна до неотдавна като " Туитър ".

Военноморската авиация натъртва на интервенциите по морско въздушно наблюдаване, доста евентуално с съществена задача за ранно идентифициране на надводни безпилотни катери (дронове) .Ключов съветски актив в тези интервенции е самолетът-амфибия Бе-12 , планиран през 50-те години на предишния век, излитащ от бази в окупирания Крим.

Бойните самолети Су-24 организират морски ударни интервенции , в това число най-малко един неотдавнашен. Тъй като повече действия на флота евентуално ще бъдат преместени в Новоросийск пред лицето на заканите за Севастопол , Русия се пробва да употребява военновъздушна мощност, с цел да проектира мощ над северозападната част на Черно море.
 Британското разузнаване за положението на съветската военна авиация
Британското разузнаване за положението на съветската военна авиация

От февруари 2022 година съветските въздушно-космически сили (ВКС) са изгубили към 90 самолета по време на сражения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР