През последните месеци Биткойн (BTC) китовете последователно трупат все повече

...
През последните месеци Биткойн (BTC) китовете последователно трупат все повече
Коментари Харесай

Биткойн китове купиха BTC за близо $400 милиона точно преди новината за Grayscale

През последните месеци Биткойн (BTC) " китовете " поредно натрупат от ден на ден активи, възползвайки се от спадовете в цените, с цел да вършат стратегически покупки. 

Тези значими BTC притежатели наподобява са употребявали правосъдното решение в правната борба сред Grayscale и Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC), с цел да подсилят портфейлите си.

Според данните на Santiment огромните притежатели групово са закупили BTC на стойност над $388 милиона малко преди да се появи новината, че Grayscale е постигнала забележителна победа в правния си спор против SEC.

Този напор от обилни покупки съответства с позитивна реакция на крипто пазара, като изтласка цената на BTC до равнище към $28,000.

Туит на Santiment акцентира опцията тези авторитетни играчи да разполагат с предварителна информация за резултата от правосъдното дело против Grayscale и SEC.

Ситуацията провокира и въпроси по отношение на евентуална операция на пазара. Забележително е, че компанията за разбори беше споделила туит с наблюдението на анализатора Али Мартинес, че 30,000 BTC са били трансферирани на тържищата тъкмо преди новината за правната победа на Grayscale.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР