През последните години Ребъл Уилсън работи здраво върху изграждането на

...
През последните години Ребъл Уилсън работи здраво върху изграждането на
Коментари Харесай

Ребъл Уилсън със силно послание към всички, които се чувстват дебели на плажа

През последните години Ребъл Уилсън работи крепко върху построяването на здравословен проект, който да следва, а в последния си пост показа, че не разрешава на няколко качени килца да помрачат настроението ѝ до момента в който е на отмора.

Актрисата пусна пост от европейската си почивка, на който театралничи с яркорозов бански, само че по-интересната част от поста бе статусът към него.

“Точно забелязах, че съм качила 3 кг по време на почивката си. Намирам се в неповторим ол инклузив хотел … и изгубих целия си самоконтрол. Но знаете ли какво? Мога на следващия ден заран да стана и да отида във фитнеса, да се хидратирам, да похапвам здравословно и да се обичам. Това да бъдеш недопечен към себе си в никакъв случай не оказва помощ, само че знам какво е да се чувстваш отговорен, че си хапнал прекомерно много”. - споделя актрисата.

“Но в случай че сте като мен, просто знаете, че ТИ си доста повече от тежестта си, че тоне дефинира какъв човек си, за това просто се пробвайте да дадете най-хубавото от себе си, с цел да бъдете здрави и не се съдете прекомерно строго. Бъдете най-хубавата версия на себе си” - приключва Ребъл.

Австралийката приказва намерено за компликациите, които е срещнала, пробвайки се да смъкна 34 непотребни кг.

“Имах опозиция, даже от личния си екип, тук в Холивуд” - разкри звездата. След като Ребъл им споделила, че счита да отслабне и физически да промени живота си, те я попитали “Защо? Защо би желала да направиш това?”. А повода за тяхното неразбиране? “Защото печелех милиони от това да бъда занимателното дебело момиче” - разкрива тя тъжната истина.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР