През последните десетилетия темата за края на света е доста

...
През последните десетилетия темата за края на света е доста
Коментари Харесай

Пророчица изуми света! Предсказанието

През последните десетилетия тематиката за края на света е много гореща, като множеството от казаното и написаното са спекулации и чиста проба неистина. Измислени са от хора, които желаят да притеснят популацията, да реализират свои персонални цели или просто да привлекат вниманието към себе си. В България са живеели доста видни ясновидци и пророци като Баба Ванга и Слава Севрюкова, написа sofialive.bg.

Журналист събира всичко казано от Севрюкова и издава книга. В нея хората могат да намерят доста пророчества за предишното, сегашното и бъдещето. Могат да открият субективната истина, да намерят даже себе си и най-малко малко да се замислят за съществуването си.

В една от последните глави, озаглавена " За последните времена " Севрюкова споделя какво ни чака в не толкоз далечното бъдеще. Ето думите ѝ:

Това са " последните времена ". " Последни ", тъй като прекомерно доста хора населяват тази земя. Не останаха души оттатък... Все повече се въплъщават, с цел да се изчистят плевелите в тях.

Много рано ще настъпи неприятното, в сравнение с се планува и чака. Ще има доста гладуващи и умиращи хора...

Към третото десетилетие от началото на второто хилядолетие ще стартират злокобните събития.

Предстои настъпване на страшни бедствия - епидемии, апетит, мор, воня. Тогава онуй, което не е унищожено от Природата, ще го довършат войните. Ще има чудовищни прояви на човешкия дух в зло, каквото до момента не е било

Задава се преломна ера на кармично разплащане. Милиони и милиарди души ще се въплъщават. Да се изчистят от тегобите на предишното. А след това още по-трудна - на прекосяване назад в отвъдното. Масово и ненадейно. Милиони и милиарди души бързо ще заминат от другата страна на мира. Геопланетарни катаклизми. Но светът не ще погине.

Пренаселени сме. За да се откри салдото, милиони и милиарди би трябвало да преминат в Отвъдното - бързо и дружно... Мащабните естествени катаклизми ще провокират войни и апетит.

Хората в идните времена ще са така духовно извисени, че няма да гледат на гибелта с нашия див смут. Ще имат познания за Отвъдността, за кармата и закономерностите на прераждането. Много души в ония недалечни времена с готовност ще отиват в Отвъдното.

Ще оцелеят хората по високите места. Хармонията ще се възвърне след бедствията. Земята няма да е срината. Животът ще продължи още по-бурно, насочен към единство с Природата.

Дадени неща ще се преживеят. И тогава към този момент ще настъпи Духовното при индивида. Това ще стартира към 2025-2030 година. След естествените тествания се задава епоха на Духовността.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР