През октомври се предвижда да бъде готова новата спортна зала

...
През октомври се предвижда да бъде готова новата спортна зала
Коментари Харесай

Огромна спортна зала до Бизнес парк София отваря през октомври

През октомври се планува да бъде подготвена новата спортна зала за волейбол, която се построява в София с към 2000 седящи места.

Спортната зала е частна инвестиция и e с повърхност 5000 кв. м, като е построена в недодялан градеж и сега се извършват довършителни работи. Тя ще се употребява от Волейболния клуб „ Левски “ и волейболната школа на Владо Николов, където упражняват най-малко 300 деца от София.

Волейболната зала е обвързвана с нов състезателен комплекс, който се построява на "Околовръстно шосе " до "Бизнес парк София " и станцията на метрото. Близо до нея ще има плувен басейн, 25 м, детски басейн и най-голямата зала за крос-фит в Източна Европа.

Тази година Столична община продължава програмата си за поддръжка на планове на спортни клубове с общ бюджет 900 000 лв.. Подадени са 80 плана на спортни клубове, които подлежат на оценка. Също по този начин общината изготви планове за шест нови учебни спортни зали, с достъп отвън образователно време, като три от тях получиха позволение за градеж. Предвижда се поетапно да се пристъпи към процедура за избор на реализатор.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР