През нощта над повечето райони облачността ще се разкъса и

...
През нощта над повечето райони облачността ще се разкъса и
Коментари Харесай

Прогноза за времето в петък

През нощта над множеството региони облачността ще се раздра и намалее до най-вече ясно време. Значителна ще се задържи над Централна България и тук-там там още веднъж ще превали слаб дъжд. Вятърът ще е слаб, най-вече от северозапад. Минималните температури ще са сред 2° и 7°, тук-там по високите полета и котловините на Западна България ще са близки до 0°, в София - към 1°.

Утре над страната ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността в следобедните часове. Ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в Източна България - сдържан северен вятър. Максималните температури ще са сред 13° и 18°, в София - към 15°.

Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна, съвсем без превалявания. Повече слънчеви часове ще има над масивите от Западна България. Ще духа сдържан северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, без превалявания. Ще духа сдържан северен вятър. Максималните температури ще са 13°-15°. Температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР