През май ще се чувствате заредени със страст, енергия и

...
През май ще се чувствате заредени със страст, енергия и
Коментари Харесай

Майски тароскоп за зодия Риби

През май ще се чувствате заредени със пристрастеност, сила и упоритост. Пролетната атмосфера ще ви извърши с възторг и предпочитание да преследвате фантазиите си. От вас ще бликат сила и убеденост. Използвайте този прелестен заряд по най-продуктивния метод.

Опитайте да обуздаете своето неспокойствие, импулсивност и безредица. Подредете добре мислите и целите си. Забавете темпото и бъдете по-умерени, като в същото време се постарайте да останете правилни на своите убеждения и вътрешен глас.

Този месец ще ви вкара във вълнуващо странствуване към себепознание. Ще осъзнаете какво желаете от живота и ще оставите всичко излишно в предишното, в търсене на нещо по-дълбоко и свястно. Ще се окажете на кръстопът в живота си и ще би трябвало да се доверите на интуицията си и да намерите храброст да следвате сърцето си.
Риби, месецът ще ви изправи пред съдбоносен кръстопът
По време на този съдбоносен развой ще се отървете и от товари като страхове, безпокойствие и тревога. Отправили сте се към място на мир и вътрешно успокоение, където ще се освободите от всички терзания, които са ви пречели до момента. Разбира се, с цел да преодолеете страховете си, първо ще би трябвало да се изправите пред тях.

Май ще ви срещне с алтернатива, която ще изисква да намерите салдото сред противоположни сили или вероятности. Съпоставете двете страни и вземете трезво и рационално решение. Не забравяйте да методите към обстановката почтено, честно и заслужено. Това вълнуващо премеждие ще ви зарадва с баланс, естетика и успокоение в края на месеца. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР