През май може да усетите финансова или материална несигурност. Ще

...
През май може да усетите финансова или материална несигурност. Ще
Коментари Харесай

Майски тароскоп за зодия Лъв

През май може да усетите финансова или материална неустановеност. Ще би трябвало да се борите да закрепите бюджета. Това ще ви накара да се чувствате разтревожени за бъдещето. Бъдете икономични през този месец. По-аскетичен взор над живота ще ви се отрази добре. Откажете се от всички шопинг-мании и се концентрирайте върху култивирането на възприятие за сигурност и непоклатимост.

В прочувствен и любовен проект ще се насладите на благополучие и задоволство. Ще бъдете радостни и удовлетворени от персоналните си взаимоотношения и менталната си настройка. Бъдете признателни за благословията да имате прелестни хора в близост, които да ви зареждат по толкоз положителен метод.
Лъвове, пазете се от изменничество
В кариерен проект може да усетите блокаж. Ще ви липсва подхранваща сила, която да спомага за довеждане на плановете до край. Ще ви бъде мъчно да се свържете с женската си сила и може да изпитате възприятие на дистанцираност от близките. Опитайте се да си възвърнете креативната сила и бъдете по-състрадателни и съпричастни както към себе си, по този начин и към и другите.

Много внимавайте през този месец. Пазете се от машинация или изменничество. Не подарявайте доверието си на хора със съмнителни планове, тъй като рискувате да бъдете излъгани и подведени. Бъдете внимателни и нащрек. Доверете се на интуицията и вътрешната си мъдрост.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР