През май може да се почувствате в капан от конкретна

...
През май може да се почувствате в капан от конкретна
Коментари Харесай

Майски тароскоп за зодия Телец

През май може да се почувствате в капан от съответна обстановка. Ще бъдете комплицирани, без посока и цел, и ще ви е мъчно да реализирате проектите си. Опитайте се да се освободите от всички страхове и подозрения, които може да ви спъват. Приемете провокациите като премеждие, впрегнете любознанието си и нещата ще се наредят доникъде на месеца.

От средата на май ще имате съвършена композиция от упоритост и сила. Обичате това, което вършиме и го преследвате с възторг и хъс. Ще поемате смели опасности и ще се отворите за нови благоприятни условия. Останете фокусирани и стимулирани и насочете силата си към най-искрените си фантазии.
Телци, внимавайте с разноските през май
Очаква ви ново креативно начало и ентусиазъм. От средата на месеца навлизате в интервал на креативна сила и ще се захванете с нови планове или ще преследвате нови хрумвания. Прегърнете пристрастеностите си и ги гонете до дъно!

Този месец е съдбоносен за вътрешния ви баланс и естетика. Търсете равновесие в живота си и се пробвайте да приведете разнообразни аспекти от себе си в ред. Стремете се най-вече към хармонията в връзките и метода си.

През май може да изпитате финансови или материални усложнения. Ще би трябвало да положите старания да закрепите бюджета, внимавайте с разноските. Бъдете по-практични и останете крепко стъпили на земята когато става въпрос за пари.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР