През жизнения си път представителкитенанежнияпол имат средно шест най-добри приятелки,

...
През жизнения си път представителкитенанежнияпол имат средно шест най-добри приятелки,
Коментари Харесай

Съществува ли понятието „приятелка за цял живот“?

През виталния си път представителките на нежния пол имат приблизително шест най-хубави приятелки, откри изследване, представено от в. " Метро ".

 
Резултатите демонстрират, че женските дружби са променливи и в живота не съществува понятието " другарка за цялостен живот ", настояват създателите на проучването. Средната дълготрайност на най-близките другаруванията сред дами е от 16 години.  Проучването, извършено от известен уеб страница за дарове, напомня, че тези другарства въпреки всичко са по-дълготрайни от сантименталните увлечения , които траят при британките приблизително към 10 години.

 
Десет % от интервюираните признали също, че се забавляват повече с най-хубавата си другарка, в сравнение с в компанията на своя сътрудник . Една четвърт от британките доверили, че най-хубавата им другарка ги познава доста по-добре, в сравнение с обичаният.   Много или малко са шест най-хубави приятелки за един живот? Като се има поради учебното заведение, университета, промяната на работното място, цифрата наподобява рационално, отбелязва изданието.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР