През изминалата седмица Hyundai показа два нови спортни модела по

...
През изминалата седмица Hyundai показа два нови спортни модела по
Коментари Харесай

Заснеха най-наточения електрически Hyundai в Корея

През миналата седмица Hyundai сподели два нови спортни модела по време на по този начин наречения “N ден”, който мнозина чакаха да е непокътната дата за премиерата на най-наточената версия на Ioniq 5, носеща означението N.

За страдание на почитателите, това не се случи, само че Hyundai удостовери създаването на този специфичен модел, както и неговия дебют през идната година. Докато това се случи, корейците не престават да тестват колата по пътните мрежи, а тестов първообраз бе засечен в Корея.

 Колата е напълно покрита в камуфлаж, който да прикрие новите аеродинамични детайли, които чакаме да спомогнат при по-високи скорости, както и да придадат повече експанзия на модела. Очаква се визията да бъде допълнена от огромен спойлер над задното стъкло, както и нови брони и по-изразени дифузьори на броните.

Макар към момента да няма информация за задвижването, то се чака да бъде заимствано от показаната към този момент Kia EV6 GT. Тя разполага с два електромотора, задвижване на четирите колела и 577 конски сили. Вероятно наточената версия на Ioniq ще получи и модифицирано окачване, което да се оправя с тежестта в по-острите завои.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР