През изминалата година от Audi показаха концепта на електрическото А6

...
През изминалата година от Audi показаха концепта на електрическото А6
Коментари Харесай

Audi показа силуета на новото А6 комби

През миналата година от Audi демонстрираха концепта на електрическото А6 в лифтбек жанр, а в този момент от компанията загатнаха за появяването на еднакъв модел, само че в комби настройка. Пръв взор към Audi A6 Avant e-Tron Concept разкрива забавен дизайн, напомнящ повече на съвременен Shooting brake, в сравнение с класическо комби. Отделни фрагменти демонстрират и неналичието на огледала, сменени от камери, прагове с забавен дизайн, както и тънки LED светлини с забавни графики.
`Audi

Все още няма никаква публична информация за това по кое време ще забележим електрическото комби в цялостна светлина, само че от Audi разкриват, че това ще е скоро. Стандартното А6 e-Tron бе показано на 19 април предходната година, тъй че няма да е изненада, в случай че и комбито дебютира към тази дата. Най-вероятно това ще се случи на 15 април, когато стартира автомобилното ревю в Ню Йорк. Други източници пък настояват, че комбито ще бъде показано още на следващия ден по време на годишната медийна конференция на марката.

`Audi

Съдейки по лифтбек версията, то комбито хипотетично ще разчита на същата настройка за задвижване с мощ от 470 конски сили и задвижване на четирите колела, както и батерия от 100кВч. Тя би трябвало да обезпечи пробег от 700 километра с едно зареждане.
`Audi

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР