През изминалата година имаше многобройни съобщения, че Ким Чен Ун

...
През изминалата година имаше многобройни съобщения, че Ким Чен Ун
Коментари Харесай

Ким Чен Ун видимо се е вталил – свалил е поне 20 килограма (СНИМКА

През миналата година имаше многочислени известия, че Ким Чен Ун може да страда от някакво съществено заболяване и че може би към този момент е на смъртно легло, тъй че бързото намаляване на 37-годишния водач на КНДР още веднъж разпали спекулациите за здравословното му положение.

В светлината на медийните известия, че сега Северна Корея е изправена пред дефицит на храна, нейният държател Ким Чен Ун е измършавял с най-малко 20 кг през последните месеци, оповестяват голям брой медии, като се базират на изказване на южнокорейската шпионска организация.

Според известията Националната разследваща работа на Южна Корея е декларирала пред законодателите в четвъртък, че Ким наподобява в положително положение, като загубата на тегло наподобява е разследване от устрема му да усъвършенства физиката си, заяви dnes.bg. Шпионската организация е разкрила на среща при закрити врата по какъв начин са се трансформирали във високотехнологични наблюдаващи на тежестта, употребявайки техники като изкуствен интелект и компютърен разбор на видео със супер резолюция на Ким, с цел да оценят здравословното му положение. Според тяхната оценка, водачът с растеж 1,72 м преди е тежал цели 139 кг, само че в този момент тежи към 119 кг.

Ким не е показал признаци на заболяване и е взел участие в обществени действия в продължение на 70 дни тази година, което е с 45% повече от същия интервал на предходната година, сочат отчетите, базирайки се на южнокорейски законодатели.

Въпреки това спекулациите по отношение на здравословното положение на Ким не престават, в това число непрекъснатите клюки, че двойник го замества при обществени изяви, които съгласно известията Националната разследваща работа на Южна Корея отхвърля като неоснователни.

Наред със загрижеността за външния му тип, Ким стартира да упорства политическата теория, наречена на името на починалия му татко Ким Чен Ир, към този момент да се назовава " кимченунизъм ", а не " кимчениризъм ". Освен това се твърди, че Ким Чен Ун е премахнал портретите на починалия си татко и дядо от конферентната зала на Работническата партия.

Съобщенията за здравословното му положение и политическите промени идват в миг, когато Ким наподобява е изправен пред най-трудния интервал от 10-годишното си ръководство, заради икономическите компликации, усложнени от световната пандемия от COVID-19. Длъжностните лица в Северна Корея се борят с възходящите цени на храните и дефицита на медикаменти и други съществени консумативи, които изострят развиването на заболявания, излъчени по воден път, като коремен тиф. Според известията, на севернокорейците е било казано, че продоволствената рецесия ще продължи още три години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР