През изминалата година Audi представи новото RS3, което се оказа

...
През изминалата година Audi представи новото RS3, което се оказа
Коментари Харесай

Следващото Audi RS3 ще бъде само на ток

През миналата година Audi показа новото RS3, което се оказа една от най-интересните коли в своя клас. Със своя 2.5-литров бензинов петак и мощ от 400 конски сили, компактният модел може да се похвали с ускоряване от 0 до 100км/ч за по-малко от 4 секунди. В композиция с присъщия тон на петака и задвижването на четирите колела, моделът е обичан освен на почитателите на Audi.



Изглежда това ще е последното потомство RS3, което ще се предлага с присъщия тон, откакто сътрудниците ни от Autocar споделиха, че неговият правоприемник ще се предлага с напълно електрическо задвижване. От Audi към този момент потвърдиха, че новото А3 ще разчита на електромотор, само че наподобява същото ще се случи и с по-наточените S3 и RS3 разновидности.



Quattro задвижването разпределящо въртящия миг към четирите колела ще бъде непокътнато, като евентуално от Audi ще разчитат на два електромотора и система за преразпределяне на въртящия миг. Базовите модели на А3 пък е доста евентуално да преминат към задно задвижване, заради спецификата на слагането на електромоторите. Що се отнася до новото RS3, то евентуално ще се появи през 2027 година, като ще резервира хечбек и седан версиите си, само че ще порасне на размери.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР