През изминалата 2021 година Toyota представи нова версия на всъдехода

...
През изминалата 2021 година Toyota представи нова версия на всъдехода
Коментари Харесай

В Дубай отрязаха тавана на чисто нов Land Cruiser и го пригодиха за сафари

През миналата 2021 година Toyota показа нова версия на всъдехода Land Cruiser 300, който провокира толкоз огромен интерес, че листа на чакащите за него доближи период от 4 години, а от японската компания бяха принудени да спрат да одобряват поръчки. В същото време, запалянковци от Дубай са отрязали тавана на подобен всъдеход и са го трансформирали в изцяло функционално кабрио за сафари.
`В

Освен очевидната липса на тавана, Land Cruiser-ът се е раздели още и с прозорците си, задното стъкло и багажника. За да запазят здравината и структурата на колата, основателите на кабриото са добавили тръбна структура на мястото на истинските колонки. В предната част е подложен и специфичен булбар върху светлините и предната решетка, като откъм гърба също е сложена сходна отбрана.
`В

Не се загатва нищо за плана, само че е прекомерно евентуално, колата донор да е претърпяла случай, който да е развалил тавана и това да е довело до неговото ампутиране. Малко след първите доставки на новия Land Cruiser към този момент беше обявено и за първите произшествия с колата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР