През днешния ден ще преобладава слънчево време. Ще има по-значителни

...
През днешния ден ще преобладава слънчево време. Ще има по-значителни
Коментари Харесай

Обрат! Слънцето се връща, но морето ще е бурно

През днешния ден ще доминира слънчево време. Ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, основно над Южна България, и на обособени места ще превали дъжд, най-вече слаб. Това оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Ще духа слаб източен, в югоизточната част на страната - сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 25° и 30°, в София - 25°. Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна, малко по-високо от междинното за месеца.
-->
По Черноморието ще доминира слънчево време. Вълнение ще има в областите Добрич и Бургас.

Временни нараствания на облачността ще има основно над южното крайбрежие, само че единствено на обособени места в следобедните часове ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 25°-27°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В планините облачността ще бъде по-често забележителна и на обособени места в Рило-Родопската област ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 метра - към 12°.

В петък основно над източната половина от страната ще има повече облачност, тук-там там още веднъж са вероятни слаби превалявания, а североизточният вятър ще е до сдържан. Температурите ще са с 1-2 градуса по-ниски. В събота ще бъде най-вече слънчево, вятърът ще е слаб; сутринта ще е по-хладно, само че дневните температури още веднъж ще са малко по-високи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР