През август месец ни очакват до шест магнитни бури с

...
През август месец ни очакват до шест магнитни бури с
Коментари Харесай

Очакват ни 6 магнитни бури през август

През август месец ни чакат до шест магнитни стихии с друга мощ. Те могат да повлияят и хората, които по принцип не го усещат, предизвестяват специалистите.

Първата ще бъде още при започване на месеца – на 2 август. Тя ще бъде слаба и не се чака да се отрази съществено на множеството хора. На 10 август ще има нова магнитна стихия, която ще бъде междинна по мощ.

Ще последват две по-слаби разстройства на 13 и 14 август, които още веднъж не се чака да обиден по-голямата част от популацията.

Силна магнитна стихия ще има на 21 август, като се чака тя да продължи повече от ден. Тя най-вероятно ще аргументи главоболие, отмалялост и високо кръвно налягане освен у сензитивните хора, само че и при останалите. Последното магнитно разстройване ще е на 29 август.

Магнитните стихии пораждат, когато поток от слънчева материя удари магнитното поле на Земята, създавайки някои талази. Те са предизвиквани от изригвания на Слънцето и могат да причинят разстройства в електричеството, радиовръзките и сателитната навигация. Те могат да повлияят отрицателно и върху самочувствието на някои хора. Тези, на които им се отразяват по-сериозно, може да изпитат болежка в мускулите и ставите и да имат проблеми със съня.

Не е нужно да се притеснявате, в случай че тялото ви не реагира по никакъв метод на галактическото време. Ако има някакво въздействие, то ще е единствено под формата на леко утежняване на настроението. По предписание хора, на които им въздействат магнитните стихии имат главоболие, подвигат кръвно налягането, умората се демонстрира без особена причина. Също по този начин, постоянно всичко е съпроводено от неприятно въодушевление и депресивно положение.

Специалистите поучават по време на магнитна стихия да се откажете от нездравословната храна и да се опитате да ограничите нездравословните привички като тютюнопушене или банкет на алкохол. Препоръчва потреблението на повече плодове и билкови чайове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР