През април ще ви липсват практичност и пресметливост. За да

...
През април ще ви липсват практичност и пресметливост. За да
Коментари Харесай

Априлски тароскоп за зодия Риби

През април ще ви липсват деловитост и прозорливост. За да не пропуснете положителни благоприятни условия, ще би трябвало да бъдете по-фокусирани и реалистични по отношение на финансовите си въпроси. Обърнете повече внимание на практическите аспекти от живота си и бъдете по-усърдни в метода си към материалните проблеми.

Април ще ви провокира със закъснение на реализацията на проектите ви, или крах. Това ще отсрочи процеса на развиване или прекосяване към нова фаза в живота ви. Може да се почувствате блокирани или неспособни да продължите гладко напред в дадена обстановка. Не се учите от опита си и повтаряте едни и същи неточности. Оставяте страстите да ви завладеят и не можете да видите ясно проблемите. Не се пускайте по течението и мислете повече. Важно е да се справите с всички спънки и пречки, с цел да изчистите пътя си към триумфа.
Риби, отдайте се на пристрастеността си

През този месец ще се срещнете и с позитивни страсти – пристрастеност, мощно предпочитание и креативна сила. Ще се отдадете на физическите си стремежи и ще задоволите половите си потребности. Това ще ви зареди със храброст, жизнеспособност и гневна решителност да преследвате задачите си. Отключете вътрешните си пристрастености и креативност, с цел да преодолеете трудностите в живота си.

Изградили сте визия и явен проект за бъдещето си. Бъдете самодейни, разширете хоризонтите пред вас и потърсете нови благоприятни условия. Работете намерено и почтено с другите, давайте и приемайте препоръки и ще постигате по-добри резултати. Трябва да предприемете нужните стъпки, с цел да се придвижите към задачите си с убеденост и увереност. Много скоро ви чака триумф в професионален проект.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР