През 2019 година на бял свят се появи странно позиционираното

...
През 2019 година на бял свят се появи странно позиционираното
Коментари Харесай

Audi представи стар модел с ново име

През 2019 година на бял свят се появи необичайно позиционираното Audi A1 Citycraver, което на процедура представляваше леко повдигната версия на A1 с в допълнение сложени пластмасови детайли за противоречива отбрана върху броните, праговете и калниците. За моделната 2023 година този модел получава самобитен „ фейслифт “, който в действителност не визира визията, технологиите или задвижването на дребния модел, а само името му.
`Audi

Новото Audi A1 Citycraver към този момент носи означението Allstreet и резервира всички досегашни варианти, които остарелият модел оферираше. В родната Германия даже цената от 23 200 евро е непокътната, като само е променено моделното наименование в конфигуратора.
`Audi

А1 Allstreet се предлага с бензинов мотор с механична трансмисия с 5 или 6 предавки или автоматизирана трансмисия със 7 предавки. Мощността варира от 95 конски сили до 150 конски сили, като при всички разновидности, задвижващи са само предните гуми.
`Audi

Както към този момент знаем, Audi се отхвърли от модела A1 и това евентуално е последната версия на компактния хечбек, която ще забележим. Все още не е ясно по кое време тъкмо от Инголщат ще „ пернат шалтера “ на А1, само че е ясно, че няма да забележим последващо потомство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР