През 2018 г. целият окръг Булит в Кентъки, САЩ, бил

...
През 2018 г. целият окръг Булит в Кентъки, САЩ, бил
Коментари Харесай

2-годишно момиче изчезнало без следа. След 2 дни на прага се появил неочакван гост (видео)

През 2018 година целият окръг Булит в Кентъки, Съединени американски щати, бил вдигнат на крайник.

И повода за това не била по никакъв начин радостна: изчезнало 2-годишно момиче на име Чарли Кембъл. За последно била забелязана при баба си към 10 сутринта. След това не се знаело нищо за местонахождението на момичето.

На апела за помощ бързо се озовали доброволци, а грижовните хора почнали да претърсват гората наоколо.

В изгубването на момичето имало и любопитен факт, а точно, че дружно с нея изчезнало и куче от породата питбул на име Пени.

Въпреки че питбулите имат по-лоша известност това любящо куче с горделивост било наречено „ воин “.

Момичето и кучето ги нямало съвсем два дни, преди Бет Кембъл, бабата на Чарли, да види кучето Пени да тича към нея откъм хълмовете зад къщата им.

Бабата незабавно схванала, че „ Бог ги е чул “, когато видяла кучето си, и инстинктивно схванала, че внучката й също е някъде наоколо.

Не след дълго шерифът на окръг Булит уведомил Бет, че внучката й е открита в сигурност на по-малко от миля от тях. Въпреки че дребното дете било обезводнено и покрито с кърлежи, то било в релативно положително здраве.

„ По милостта на Бог и на всички, които помогнаха, тя е (в безопасност) и това е всичко, което има значение “, показа щастливата баба. „ … Дори не мога да обясня какъв брой съм щастлива, че това бебе е вкъщи, тъй като я обичам повече от всичко на този свят. “

Съседи, доброволци и екипи за търсене и избавяне търсили Чарли в продължение на 36 часа, преди да бъде открита на верандата на съседи, облечена в същата тениска на „ Замръзналото кралство “, с която била забелязана за последно.

Шерифът на окръга декларирал, че не може да повярва, че дребното момиченце е оживяло в рисковата гора, където има койоти, змии и куп други рискови същества.

Изглежда, че кучето Пени е следвало момичето през цялото това време и я е защитавало. 

Близките на момичето проливат сълзи от благополучие и назовават ​​случилото се знамение. А Пени е локалната героиня. Впрочем, изцяло справедливо.

Изглежда, че момичето се е увлякло прекалено много и инцидентно се е заблудило в гората и се е изгубило. Ако не бяха съвсем майчинските грижи на Пени, тази история можеше да има напълно друг край, извънредно печален. Но, за благополучие, всичко приключило добре.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР