През 2016 година на пазара се появиха първите безжични слушалки

...
През 2016 година на пазара се появиха първите безжични слушалки
Коментари Харесай

Apple най-после ще представи втора версия на AirPods Pro

През 2016 година на пазара се появиха първите безжични слушалки на Apple – AirPods, три години по-късно, при започване на 2019 година се появиха AirPods 2, а през есента на същата година се появи и Pro версията на AirPods, носеща спомагателното обозначение. Мнозина чакаха през миналата година от Apple да показват второто потомство на Pro модела, само че вместо това видяхме само третото потомство на общоприетите AirPods.
`Apple

Изглежда в този момент времето на втората генерация AirPods Pro е пристигнало или най-малко по този начин настояват източници, представени от Bloomberg. Според известното издание, новите слушалки ще дойдат тази есен и ще дебютират дружно с iPhone 14. Очакванията са, аксесоарът да дойде с напълно нова форма, сходна на тази от основните съперници от Samsung, без спомагателна „ пръчка “ в долната част на слушалките.
`Apple

Най-вероятно устройствата ще разполагат и с усъвършенствани датчици, които да наблюдават повече придвижвания и параметри на тялото, като даже взимат под внимание и характерности за възстановяване на здравето. Както постоянно, информацията не е доказана от Apple
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР