През 2007-ма година Ивелина Димитрова претърпява тежък пътен инцидент на

...
През 2007-ма година Ивелина Димитрова претърпява тежък пътен инцидент на
Коментари Харесай

Млада жена в инвалидна количка се нуждае от подкрепа

През 2007-ма година Ивелина Димитрова претърпява тежък пътен случай на автомагистрала „ Тракия ” и остава на инвалидна количка, поради строшаване на гръбначен дирек и увреждане на гръбначен мозък. Тогава тя е единствено на 18 години. Около 10 години по-късно младата жена претърпя интервенция за изправяне на гръбнака, само че за жалост остана в количка. За тази интервенция тя събираше средства с благотворителни акции, а част от продуктите изработваше сама.

Оттогава насам Ива не стопира да се бори и да се оправя с живота. Изработва гривни, мартеници и други арт творби, които продава, с цел да се устоя. И малко на брой са се питали защо й стигат, дали съумява. Освен всекидневните разноски за дома са й нужни и средства за медикаменти и рехабилитация, които не са евтини. Тези дни Ива се обърна към хората с пост във Facebook и молба за поддръжка.

Младата жена не желае подаяния, желае да й помогнем, като оценим труда й. Всеки може да закупи гривничка, постоянно ще се откри на кого да я подари рано или късно.Нека помогнем!Може да видите творбите на Ива на профила й във Facebook /Димитрова Ивелина Руменова/

А ето и трогателния пост на Ива:

Трудно ми е да напиша тези редове. Но се постанова.

Както множеството от вас знаят, през 2017-2018година водих дарителска акция за незабавна, животоспасяваща интервенция. От тогава насам се устоях със личния си труд, правейки мартеници, гривни и огърлици от полускъпоценни камъни, декупаж, свещи и друга украса. Успявах да покрия всички разноски, медикаментите си, частните рехабилитации, сметки, храна... Днес, през днешния ден обаче пиша с буца в гърлото си. Доходите, събрани дружно с тези на мама и моите не ни стигат единствено да покрием медикаментите и консумативите, които са ми нужни всеки месец, до края на живота ми. Но настрана тях като всяко едно семейство имаме и разноски по сметки за ток, телефони, вода, телевизия и Интернет. Не дай си Боже като месец април да се наложи да отида три пъти на доктор до Русе с такси, като цената им в едната посока надвишава 40лв... Отделно изписаните от тримата лекари медикаменти, + - някъде към 300лв. Сринах се. Буквално и преносно. Не съм си и помисляла, че в миналото още веднъж ще апелирам за помощ след 2018та година. Но през днешния ден не желая да повеждам дарителска акция, тъй като парите, влезнали по дарителската ми сметка не могат да се употребяват, с изключение на за интервенции и рехабилитации в медицински заведения.. Днес желая да помоля, в случай че някой има предпочитание да си закупи някоя от тези неповторими, единствени гривнички с полускъпоценни камъни, или да показа поста ми, с цел да доближи до повече хора.

Иска ми се да не преставам да се устоявам с нещата, които създавам.

Но от месец февруари нямам никакви продажби и всичко, което бях икономисала за 3 месеца се изпари.

Страшно гадно се усещам и не желая да съм в тежест на никого, изключително на своята майка.

Всяка гривна е направена с доста предпочитание, обич и усърдие.

Ако въпреки всичко желаете да си закупите някоя от тях, ви чакам на лс като ми изпратите мечтаната от вас гривничка. Мога да изпратя единствено със спиди. Благодаря от все сърце!

Бъдете закриляни, благословени и здрави!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР