През 2005 година Chrysler представи седана 300C, който набра своята

...
През 2005 година Chrysler представи седана 300C, който набра своята
Коментари Харесай

Америка се сбогува с Chrysler 300C

През 2005 година Chrysler показа седана 300C, който набра своята известност в Съединени американски щати заради първокласното си лъчение и относително ниската си цена. Американците даже се пробваха да наложат седана и в Европа, само че тук той не породи огромен интерес, въпреки срещането му по улиците да бе забавно за незапознатите с модела.



Сега, след близо 20 години на пазара, Chrysler 300C ще бъде свален от поточната линия, а компанията реши да означи това със специфична версия с 6.4-литров HEMI V8. В последния си път, седанът може да се похвали с 492 конски сили и оптимален въртящ миг от 644 нютон метра. Ускорението от 0 до 100км/ч лишава 4.3 секунди, а класическото мил разстояние от 402 метра лишава 12.4 секунди.



Трансмисията е автоматизирана с осем предавки, а въртящият миг се предава към задните колела. Отзад е инсталиран и диференциал с лимитирано превъртане, а на четирите колела откриваме спирачки Brembo с червени апарати. Активната изпускателна система пък може да „ заглушава “ звука на осмака при потребност.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР