През 1997 година от Audi поръчват на фирмата IVM Automotive

...
През 1997 година от Audi поръчват на фирмата IVM Automotive
Коментари Харесай

Най-луксозното Coupe от Audi

През 1997 година от Audi поръчват на компанията IVM Automotive да разработят двуврата версия на настоящото тогава А8, която по-късно показват на салона в Женева. Колата е направена, с цел да се бори с моделите на BMW и Mercedes, само че макар огромния интерес от клиенти, колата по този начин и не доближава до серийно произвеждане.
`Най-луксозното

Близо 25 години по-късно, Audi показа последното потомство на лимузината, която за разлика от S-Klasse, в никакъв случай не се е предложила във вид с две порти, въпреки концепта Prologue да върна концепцията на напред във времето през 2014 година.

Въпреки това, той също не доближи серийно произвеждане или най-малко за момента, което се дължи и на това, че през последните години, двувратите купета към този момент не са толкоз известни. В света на компютрите и неограничените благоприятни условия, сходна концепция не беше сложна за осъществяване и сигурно не изисква толкоз работа, колкото по един същински автомобил, за това взехме решение да ви представим единственото по рода си S8 Coupe.



За задачата модифицираната лимузина е със скъсено купе и непокътнато междуосие, а предните порти са по-дълги за по-лесен достъп на пасажери в задната част. Стъклата също са с друга форма, която да подчертаят линията на тавана, а под капака работи същият 4.0-литров осмак, който можем да намерим и при общоприетата лимузина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР