През 1997 г. американската журналистка Мери Шмик написва статията Съвети

...
През 1997 г. американската журналистка Мери Шмик написва статията Съвети
Коментари Харесай

Мери Шмик за плажното масло, живота и младостта

През 1997 година американската журналистка Мери Шмик написва публикацията " Съвети за младите ", която за негативно време придобива извънредно огромна известност. Да, сигурни сме, че най-вероятно сте я чели.

Едно е несъмнено обаче, материалът, в който Шмик ни поучава да живеем живота си без капчица страдание, в никакъв случай не омръзва.

Любопитен факт е, че " Съвети за младите " неправилно се приписва като тирада на американския публицист Кърт Вонегът пред студенти, завършващи Масачузетския софтуерен институт. Той споделя пред " Ню Йорк Таймс ", че това, което Шмик е написала, е " занимателно и очарователно. Бих се гордял, в случай че това бяха мои думи. "

„ Дами и господа от випуск '97, мажете се с плажно масло! Ако би трябвало да ви предожа единствено един съвет за бъдещето, той би бил за плажното масло. Дългосрочната изгода от използването му е потвърдена от учените, до момента в който останалата част от препоръките ми не се базират на друго, с изключение на на персоналния ми опит. Ще ви ги кажа в този момент.

Радвайте се на силата и хубостта на младостта си. О, в действителност, както и да е! Вие ще разберете силата и хубостта на младостта си, едвам когато те към този момент са избледнели.

Повярвайте ми, след 20 години, когато разглеждате старите си фотоси, ще си припомните по метод, който в този момент не можете да си визиите, какъв брой доста благоприятни условия е имало пред вас и какъв брой необикновено сте изглеждали. Ще видите, че не сте толкоз дебели, колкото сте си мислили.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР