Превърнете една роза в цял розов храст за нула време!

...
Превърнете една роза в цял розов храст за нула време!
Коментари Харесай

Ето как да си отгледаме рози за 1 седмица у дома

Превърнете една роза в цялостен розов шубрак за нула време!

Хубав букет цветя на кухненската маса може да направи всеки заоблачен ден по-красив, нали? За страдание, цветята са много скъпи, изключително когато знаете, че ще би трябвало да ги изхвърлите в кошчето след няколко дни.

Но с този трик можете да отгледате собствен личен хубав букет рози!

Всички обичат цветята

Цветята са красиви и обезпечават уютна и приветлива атмосфера във всеки дом. Освен това ухаят необикновено! Знаете ли, че цветята даже могат да бъдат потребни за вашето здраве? Купете си хортензия на закрито и се сбогувайте със сухотата в очите, главоболието и сензитивната кожа. Всичко това поради растение! Купуването на растения обаче може да бъде много скъпо, тъй че да ги отглеждате сами в градината си може да е добра опция. Не единствено наподобява красиво, само че е потребно и за вашето психологично здраве! Изследванията в действителност демонстрират, че градинарството може да усъвършенства вашето психологично здраве. Това е също толкоз добра причина, колкото и всяка друга, с цел да започнете с градинарството, нали?

Зелен палец

Не всеки от нас обаче има присъщ гений за градинар, с цел да поддържа цяла цветна градина. За благополучие има трик, който подсигурява, че можете да отгледате свои лични рози за нула време! Всичко, от което се нуждаете, е една роза, картоф, пластмасова бутилка, почва за саксии и саксия.
 Това употребяват опитните градинари за здрави растения БЕЗ химия Това употребяват опитните градинари за здрави растения БЕЗ химия
Независимо дали сте умел градинар или занапред стартирате, желаете цветята ви да процъфтяват. Не единствено тъй като желаете цялата ви упорита ра...

Роза и картоф? Да, вярно прочетохте! Този трик звучи в действителност необичайно, само че работи.

Ето какво би трябвало да извършите:

Изберете роза, която харесвате, премахнете всички листа и отсечете по диагонал цвета на розата (приблизително 3 сантиметра надолу от него). Ако цветето към момента е хубаво, можете да го поставите в дребна ваза.

Вземете картофа и пробийте в дупка с ширината на дръжката; уверете се, че дръжката не се клатушка в отвора. Покрийте дъното на саксията с 5 сантиметра почва за саксии и поставете картофа от горната страна. Напълнете останалата част от саксията с почва. Отрежете дъното на вашата пластмасова бутилка и деликатно я поставете върху стърчащия филиз от почвата. Поливайте постоянно розата (около бутилката) и наблюдавайте по какъв начин вашите рози порастват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР