Превъоръжаването на българската армия е основен приоритет на ГЕРБ. Инвестициите

...
Превъоръжаването на българската армия е основен приоритет на ГЕРБ. Инвестициите
Коментари Харесай

Депутатите изтръпнаха! Бойко Борисов удари по масата, заяви категорично: Целта след 2 април е…

Превъоръжаването на българската войска е главен приоритет на ГЕРБ. Инвестициите в модерни отбранителни качества следва да доведат и до вложения в българската стопанска система и основаване на нови високоплатени работни места.
Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с представители на Локхийд Мартин, които са на посещаване в България.
„ Припомних, че незабавно откакто Руската федерация безпричинно атакува Украйна, от ГЕРБ декларирахме ясната си позиция в поддръжка на Украйна и нейния народ, в контрастност с неуверената политика на държавното управление на Кирил Петков “, написа още Борисов в своя фейсбук профил.
Той показа, че последната година е била втората поред изгубена за модернизацията на въоръжените сили.
„ Единственият осъществен план е за придобиване на вторите осем изтребителя Ф-16 за България, импортиран от служебното държавно управление и признат с помощта на ГЕРБ.
Ето за какво с представителите на Локхийд Мартин обсъдихме опциите за разнообразни бъдещи планове в поддръжка на боеспособността на българската войска “, написа още Борисов и добави, че задачата е след 2 април в България да има мощно евроатлантическо държавно управление, водено от ГЕРБ, което да осъществя огромна модернизационна стратегия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР