Престоят под ключ би трябвало да се отразява със знак

...
Престоят под ключ би трябвало да се отразява със знак
Коментари Харесай

10 кила качила ЛиЛана в ареста

Престоят под ключ би трябвало да се отразява със знак минус на телесните тлъстини, само че следствената певица и бизнесдама ЛиЛана е добавила тегло в ареста, оповестява " Лупа ".

Близки до Лили Деянова, която е обвинена за заграбване на големи обществени средства по публични планове в съучастие с Васил Божков, настояват, че от меланхолия и неприятна храна младата жена е качила 10 кг в последния месец.

ЛиЛана била лишена от опцията да съблюдава спартанския си режим от суперхрани, направен в съдействие с известния й баща - доцентът по превантивна кардиология Христо Деянов. Пеещият лекар, както е прочут той, пишел ежеседмично молби до Министерството на правораздаването с молба да разрешат на дъщеря му да се храни здравословно.

" Ще ми затрият детето ", тръшкал се Деянов, до момента в който ЛиЛана качвала кило след кило от затворническата разкладка. Зевзеци се майтапят, че това е самобитен метод да се еманципира от благодетеля си Васил Божков, който е прочут с това, че не толерира дами над 50 кг, прецизира " Лупа ".

След като беше закопчана на 28 април по обвиняване в присъединяване в проведена незаконна група за кражба на евросредства, Деянова изкара две седмици под домакински арест, преди да се озове зад решетките.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР