Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков не изключи,

...
Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков не изключи,
Коментари Харесай

Изува ли Песков гащи, или се прави на умряла лисица? Операцията свършва до дни!

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков не изключи, че съветската " интервенция " на територията на Украйна може да бъде приключена в обозримо бъдеще.

" Надяваме се, че в околните дни, в обозримо бъдеще, тази интервенция или ще реализира задачите си, или ще я приключим посредством договаряния сред съветската и украинската делегации ", сподели Песков в изявление за английския ефирен канал Sky News.

Той означи, че има вяра, че интервенцията може да бъде приключена посредством договаряния, само че това ще зависи от позицията на украинската делегация, както и от това " какъв брой са подготвени да одобряват изискванията на Русия ", оповестява съветската организация " Интерфакс ".

" Интересуваме се от в действителност обективно следствие на вероятни закононарушения. Искаме да разберем какви могат да бъдат форматите на такова следствие ", сподели той в изявление за " Скай Нюз ".

Отговаряйки на въпроса дали сходна активност може да се прегледа в Международния углавен съд, Песков напомни, че Руската федерация не взе участие в неговата активност.
ТЕМА преди 42 минути 882 преди 3 часа 687 преди 3 часа 789
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР