Преслава се показа без грим Преслава шашна феновете си. Поп фолк

...
Преслава се показа без грим
Преслава шашна феновете си. Поп фолк
Коментари Харесай

Преслава се показа без грим: С кого е Преси в Турция СНИМКА

Преслава се появи без грим
Преслава шашна почитателите си. Поп фолк изпълнителката реши да изненада феновете си като си пусна селфи без капка грим. Припомняме ви, че преди известно време, в прям диалог с почитателите си, певицата призна, че избира да се демонстрира с грим.
Тогава Преслава отхвърли на своите фенове да качи фотография в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм. Това се случи малко откакто поп фолк изпълнителката си беше направила интервенция на носа и към момента търпеше хиляди насмешки по този мотив.

Феновете незабавно поддържаха своята фаворитка за взетото решение. Към фрагмента, който Преси качи в Инстаграм без грим, тя получи хиляди похвали за външния си тип. За секунди поп фолк изпълнителката събра хиляди лайкове от своите почитатели в обществената мрежа, както и от свои сътрудници. „ Топ си без грим “, написа сътрудника й Галин, а образецът му последваха още доста родни звезди.
В момента Преслава се е отдала на релакс в Турция. Певицата показа фрагменти от почивката си със своите почитатели в мрежата от Истанабул. Тя постоянно качва и сторита в обществената мрежа, а почитателите са щастливи, че даже и на отмора, тяхната фаворитка не ги е не запомнила.

С кого е Преси в Турция обаче, можем единствено да гадаем. Преси постоянно радва феновете си със фотоси от другите места, който посещава, само че избира да резервира в загадка с кого ги посещава. Най-вероятно певицата е с бащата на детето си Павел. Снимки на двамата от почивките им обаче рядко можем да забележим.
От фрагментите не излиза наяве и дали дъщеричката на поп фолк изпълнителката и на обичания й мъж е в Истанбул или е оставена на грижите на бабите, с цел да може Преслава и Павел да отдъхнат.

Поп фолк изпълнителката зарадва почитателите си със фотография от Истанбул, на която е без грим
Инфо: razkritia.com
Припомняме, че преди дни фолк певицата Преслава призна, че живее втори живот откогато е станала майка. Изпълнителката показа, че животът й е станал по-красив и по-невероятен, откогато е родила, научи HotArena.
„ За мен в този момент животът е нов, преоткривам го. И най-важното–майчинството направи живота ми по-красив… Семейството, музиката, околните другари.
Всички, които ме обичат и които идват да се забавляват с песните ми, те са моето семейство и моята опора ”, споделя певицата, цитират от „ България през днешния ден ”.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР