Преслава се озова на косъм от катастрофа в джипа на

...
Преслава се озова на косъм от катастрофа в джипа на
Коментари Харесай

Поп-фолк фурията Преслава на косъм от фатална катастрофа: Павел рискува живота й

Преслава се озова на косъм от злополука в джипа на мъжа си Павел Лазаров, оповестява „България Днес“.

Аграрният експерт, обожател на високите скорости, предприе зрелищна маневра, от която на минувачите в близост им се изправи косата от смут. Павел навлезе в насрещното придвижване, защото не му се чакаше на опашката. В същото време от странична уличка излезе голям тир и джипът на певицата се размина безусловно на сантиметри от него. През това време Преслава, която бе в джипа до мъжа си, се стресна не на смешка и даже се хвана за дръжката, с цел да се защищити от възможен конфликт.

Случката бе за секунди, само че 37-годишната певица дълго след нея не съумя да се успокои, а вълнението бе изписано на лицето й.

Зрелищният червен джип „Мерцедес“ G класа е нов за влюбената двойка. Цената му варира от 200 000 до 600 000 лв.. Удоволствието да кара новия автомобил обаче не попречи на Павел Лазаров да подхваща рискови маневри, каквито към този момент са му се случвали съгласно околните му.

През 2021 година, февруари месец, мъжът на певицата попадна в събирателен видеоклип на Министерство на вътрешните работи с най-тежките пътнотранспортни катастрофи в София за отминалата година. Именно тогава от Столична дирекция на вътрешните работи разгласиха във фейсбук фрагменти от камери за видеонаблюдение, уловили произшествия с десетки водачи джигити, нарушили жестоко разпоредбите за придвижване. Сред тях се оказа и възлюбеният на Преслава, шпорещ с мощния си предходен джип, още веднъж „Мерцедес“. От видеокадрите на Столична дирекция на вътрешните работи се вижда по какъв начин ръководеното от Павел возило профучава с гневна скорост през кръстовището на булевардите „Черни връх“ и „Никола Вапцаров“ в София, минава през трамвайната линия и подхваща неразрешено изпреварване.

По време на рисковата маневра обаче джипът е подпрян странично от сив автомобил, чийто водач се пробва да завие наляво към бул. „Никола Вапцаров“. При конфликта удареният автомобил се завърта няколко пъти, а джипът на Павел за малко да се преобърне, повдигайки се на две гуми, само че въпреки всичко съумява някак си да се задържи на пътя. Катастрофата по знамение приключва без жертви и тежко потърпевши, а единствено с материални вреди по двете возила. Въпреки тежките нарушавания на Павел, поради които се случва злополуката, няма данни от КАТ да са лишили книжката на възлюбения на Преслава.

Преди това, през лятото на 2020 година, Павел бе сниман от папараци да минава с гневна скорост с джипа си през затворен за ремонт сектор на държавния бул. „България“, само че и тогава се разминал без глоба от КАТ, пишат медиите.

Татуираният мачо Павел Лазаров си пада и по гонките, излиза наяве от изявления в мрежата. Преди време той и мъжът на Софи Маринова – Гринго, си спретнаха гонка с бързи коли в Дубай. Двете двойки бяха на фамилна отмора там и споделиха с почитателите си в инстаграм занимателни моменти от нея. Дори и на подбив, нощните гонки впечатлиха почитателите на Преслава, които разясниха, че Павел би трябвало да е по-внимателен, когато вози обичаната им певица, с цел да не се случи нещо с нея.

„Преди години тежка злополука лиши живота на Румяна. Внимавай, Павка“, поучаваха виртуалните другари предприемача.

Самата Преслава не обича да кара, въпреки да е добър лидер. „След участия избирам да се отпусна и да не се напъвам, задоволително изморена съм“, показа в едно от видеата си певицата на въпроса коя е обичаната й кола и сама ли се вози в нея. Именно поради това, преди да се появи Павел в живота й, певицата разполагаше със личен водач.

През 2014 година тя го освободи след противен случай. На връщане от присъединяване в Благоевград, откакто оставил певицата, мъжът на име Сарафски минава през локална дискотека, с цел да се повесели с жена си и другари. След танци и алкохол на стомах той сяда в колата, с цел да се прибере. Кара с висока скорост и на кръстовището пред Централна гара опустошава 84-годишен възрастен мъж. Вместо да му помогне, той си потегля с лимузината, а певицата се отхвърли от услугите му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР