Пресконференциите в Белия дом за ситуацията с коронавируса, с участието

...
Пресконференциите в Белия дом за ситуацията с коронавируса, с участието
Коментари Харесай

Тръмп бесен на собствените си изяви пред медиите

Пресконференциите в Белия дом за обстановката с ковид, с присъединяване на висши представители на администрацията и специалисти, не си костват напъните, щом медиите изкривяват информацията, счита президентът Доналд Тръмп.

Вчера той написа в профила си в Туитър: "Какъв е смисълът от конференциите в Белия дом, когато предубедените медии задават единствено враждебни въпроси и след това отхвърлят да отразят истината или обстоятелствата тъкмо. Те получават рекордни рейтинги, а американският народ не получават нищо друго с изключение на лъжливи вести. Не си коства времето и напъните! "

В петък порталът "Аксиос " заяви, че Тръмп може да редуцира присъединяване си в постоянните брифинги в Белия дом. Според изданието той може да престане да се появява на всяка конференция, или да го прави единствено за малко. В петък президентът не пожела да дава отговор на въпроси, а през вчерашния ден въобще не се срещна пресата.

Според "Аксиос " съветници на Тръмп упорстват да приключи присъединяване си, тъй като прекомерно честата му поява на конференциите се отразява зле на рейтинга му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР