Премиум марката Инфинити разработи сайт, в който клиентът има възможност

...
Премиум марката Инфинити разработи сайт, в който клиентът има възможност
Коментари Харесай

Тръгна първи сайт в България за онлайн продажба на нови автомобили

Премиум марката " Инфинити " създаде уебсайт, в който клиентът има опция да извърви целия път от разглеждането на автомобила, през избора до покупката, без даже да се постанова да става от канапето. Колата може да бъде доставена пакетирана на посочена локация.

За тези, които не са подготвени да създадат онлайн покупка на автомобил, компанията дава опция да създадат тест драйв на посочен от тях адрес или да се свържат с " Инфинити " съветник. На уеб страницата вижинфинити.бг, който е регистриран на български, клиентите могат да прегледат всички модели, да конфигурират стремежи автомобил и да получат цялостна информация за оборудването на колата.

Клиентът може да избира автомобила по цена, съоръжение или мотор. Освен всичко друго ще може самичък да предложи остарелия си автомобил за изкупуване.

Има и опция за приемане на авансово онлайн утвърждение за лизинг. Сайтът е обвързван с платформата за стокови наличия на производителя, като клиентите могат да видят и кои коли оптимално се приближават до техния избор.
 Гост на представянето на уеб страницата беше вицепрезидентът на
© Инфинити България

Гост на представянето на уеб страницата беше вицепрезидентът на " Инфинити мотър къмпани ", отговарящ за Европа, Средния Изток и Африка, Раул Пичело.

" Във времето, когато дигитализацията е станала част от живота ни и когато 60% от дейното население в България употребява всекидневно интернет и прави някакви транзакции онлайн, ние като новатори считаме, че в този момент е точният миг за основаване на тази платформа. Целта ни е от ден на ден клиенти да получават цялата информация, обвързвана с покупката на автомобил " Инфинити " бързо, елементарно и комфортно 24 часа в денонощието ", разясниха от българското дилърство на " Инфинити ".

Вицепрезидентът на " Инфинити мотър къмпани ", отговарящ за Европа, Средния изток и Африка, Раул Пичело, който беше посетител на представянето на уеб страницата, уточни, че България е добър пазар за марката. " Бях задоволен да схвана, че и онлайн продажбите, макар че са млад бранш в България, заемат все по-голям дял. " Инфинити " постоянно е бил бранд, който се стреми да огледа оттатък хоризонта, да търси новото и да развива технологиите ", добави той.

При представянето на уеб страницата беше оповестено, че " Инфинити " открива два нови оторизирани сервизни центъра в България. Те са в Русе и Бургас.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР