Премиерът явно продължава да бъде един объркан човек. Няма как

...
Премиерът явно продължава да бъде един объркан човек. Няма как
Коментари Харесай

Свиленски: Борисов сам се унижава

„ Премиерът очевидно продължава да бъде един комплициран човек. Няма по какъв начин да квалифицира идването си в българския парламент като национален съд. Ако в този момент го вижда по този метод, преди един месец отново ли го виждаше по този начин, преди една година, когато имаше цялостно болшинство, отново ли го виждаше като национален съд. Българските жители към този момент би трябвало да схванат оправданията на Борисов ”. Така Георги Свиленски от Българска социалистическа партия разяснява пред Нова тв думите на премиера в оставка Бойко Борисов във връзка напъните да бъде изслушан в Народното събрание.

Според социалиста Борисов желал да унижава и да употребява - депутати, министри и български жители с едно само изискване - неговото по-дълго битие във властта.

„ Искаме да пристигна в Народното събрание, както е по Конституция, с цел да показа проекта за възобновяване. Аз разбирам терзанията, евентуално не може да го показа. През всички тези години, когато сме викали премиера по разнообразни въпроси, постоянно ни се отговаряше, че въпросът не е от компетенциите на Борисов. Предполагам, просто той няма да може да се оправи с тази задача. Заради това са всички тези опити да бъде прикрит. Не да бъде унизен от опозицията или някой различен, може би, неговите представители се тормозят от това да се самоунижи ”, изясни Свиленски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР