Премиерът на Сърбия Ана Бърнабич заяви, че убийството на президента

...
Премиерът на Сърбия Ана Бърнабич заяви, че убийството на президента
Коментари Харесай

Убийството на Вучич отдавна е планирано

Премиерът на Сърбия Ана Бърнабич съобщи, че убийството на президента на Сърбия Александър Вучич е планувано и че изказванията за подслушване на Вучич и аферата " Йованица " са опит за удар против страната, съобщи БГНЕС.

„ Това (убийство) е планувано дълго и в детайли. Министерството на вътрешните работи (МВР) сътвори паралелни структури и акции в медиите на магнатите, които бяха популяризирани от медиите в района, с цел да дехуманизират облика на Вучич и да трансфорат него и фамилията му в незаконен клан “, сподели Бърнабич пред телевизия Пинк.

Тя сподели, че убийството на Вучич е планувано при откриването на паметника на Стефан Неманя в Белград на 27 януари тази година, само че не уточни детайлности и за какво прокуратурата не е образувала произвеждане против отговорните. „ Ако Вучич беше убит, щяха да съчинят история, че това е нещо естествено: " Кой знае в какво са забъркани той и фамилията му. " В Министерство на вътрешните работи имаше доста такива. Чудовищно е какъв брой добре беше обвързвана тази мрежа “, сподели Бърнабич. Тя акцентира, че способените служби се занимават с тези случаи и забърканите в тях няма да бъдат предпазени без значение от „ име и фамилия, функционалност и партийна принадлежност “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР