Премиерът на Гърция Кириакос МицотакисКириакос Мицотакис – гръцки икономист и

...
Премиерът на Гърция Кириакос МицотакисКириакос Мицотакис – гръцки икономист и
Коментари Харесай

Мицотакис e разговарял по телефона с президента на Украйна

Премиерът на Гърция Кириакос Мицотакис  Кириакос Мицотакис Кириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден  в Атина на 4 март 1968 година e разговарял по телефона с президента на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, оповестява гръцката телевизия „ Скай “. Инициативата е на президента Зеленски. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2473
Основна тематика на диалога е било съветското настъпление в Украйна, което продължава към този момент 19 дни, оповестява малкия екран, базирайки се на източници от премиерския кабинет. 

Мицотакис е уверил Зеленски в неотменната поддръжка на гръцкото държавно управление за Украйна, за изпращането на помощ и приема на етническите гърци и украинските бежанци. 

Обсъдена е била трагичната обстановка в региона, в който живее гръцката общественост в Украйна, потребността от отваряне на филантропичен кулоар и достъп до филантропична помощ.   

Обсъден е бил и методът за несъмнено извеждане на генералния консул на Гърция в Мариупол и останалите блокирани хора в постройката на Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ). 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР