Премиерът е на инспекция под дъжда на Седми реактор на

...
Премиерът е на инспекция под дъжда на Седми реактор на
Коментари Харесай

Нова доза важни новини от Борисов, 7 блок на АЕЦ Козлодуй все пак ще има

 Премиерът е на ревизия под дъжда на Седми реактор на АЕЦ " Козлодуй ". Заедно с министър-председателя са финансовият министър, енергийният министър, водачите на КТ Подкрепа и КНСБ.

" 7 блок на АЕЦ Козлодуй въпреки всичко ще има! Реакторът ще е американски ", посочи Борисов и добави, че ще бъде по напълно друга технология от актуалните съветски. Това е част от проекта за диверсификация.   

" Те възнамеряват яйца да ни хвърлят, а ние от дъжд ще се боим ", съобщи министър-председателят. Премиерът разкри, че на следващия ден ще се провиснал 5 млн. лева за лекарството, което оказва помощ в лекуването за ковид " Ремдесивир ". Припомняме, че това бе и едно от лекарството, с което американският президент Доналд Тръмп бе лекуван, откакто се болести с Ковид-19.

" Винаги сме държали остатък на бюджета, не могат да ме обвинят в предизборна акция ", сподели Борисов. Шефът на КНСБ Пламен Димитров прикани хората да харчат, с цел да не се стигне до икономическа рецесия. " Правим всичко за хората. Предвиждаме 10% покачване на приходите и двойно нарастване на учителските заплати, което бяхме възнамерявали до края на мандата ", разкри министър председателят.

" В бюджет 2021 година сме заложили растеж на разноските за пенсиите 1,6 милиарда лева Предвиждаме минималната пенсия от 250 до 300 лева ", заяви Ананиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР