Премиерът Бойко Борисов решил да посети къщата в Барселона, за

...
Премиерът Бойко Борисов решил да посети къщата в Барселона, за
Коментари Харесай

Бойко Борисов на посещение на къщата в Барселона

Премиерът Бойко Борисов решил да посети къщата в Барселона, за която отхвърли някак си да е негова.

По наша информация той е посетил парцела по време на футболната среща сред Левски и Вадуц и е изгледал трагичната победа на " сините " там. Ето какво се е случило по време на мача:
`Начало - Всичко в къщата е скъпо и чисто, което впечатлява Борисов, само че тъй като са му споделили да се усеща като вкъщи си, той си потпетява едни остарели маратонки, с цел да не върви необут. Пуска си мач, тъй като Световното свърши, а Левски е време да реализира триумф в Европа.

`25 - 0:1! Гневно плюейки семки по килима от козината на 103 ангорски котки, Борисов отваря google map-са, с цел да търси къде е Лихтенщайн.
`30 - Премиерът звъни на Меркел да я пита дали тя гледа съпричастно, щото той бил гледал немците по какъв начин се дънят в Русия.
`35 - 1:1! Сергей Буш радва премиера, който поглежда през прозореца към Камп Ноу и си мечтае този сезон обичаният му клуб да стигне до мач с Барса, които щели да изпаднат в групите от Шампионската лига и пролетта да доиграят в Лига Европа.
Почивка. Борисов се сеща, че в къщата би трябвало да има и Мис Бикини и употребява почивката сред полувремената, с цел да я потърси.
`53 - 2:1! Кръсти се, целува аления конец на ръката и иконите по стената, до които може да стигне. В една от стаите има фрески, само че не открива стълба, с цел да ги цуне.
`55 - 2:2! Гневен от изравнителния гол и грубата грешк в отбраната на домакините, Борисов потрошава два джипа и няколко ловни титли.
`74 - Дузпа за сините! Ето, дяволът не е толкоз черен, ще си вземат мача и ще ударят лихтенщайнци.
`75 - Пропуск на Сергей Буш. Министър-председателят от едно време си знаеше, че не желае и дума да чуе за смотания румънски модел.
`85 - 3:2! Човек от Кабо Верде вкарва. Борисов и Африка ликуват.
`90 - Червен картон за Станислав Костов. А трябваше Спас Русев да послуша и да вземе в офанзива Станко Йовчев и да не бере грижа.
Край. Тая къща единствено отрицателни страсти носи. Борисов въпреки всичко си отдъхва, че е благосъстоятелност на безпаричен кипърец, както постоянно се случва със скъпите работи в България.

Автор: Самуил Петканов, Прас-Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР