Премиерът Бойко Борисов пусна на живо тази сутрин как провежда

...
Премиерът Бойко Борисов пусна на живо тази сутрин как провежда
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Борисов се пусна НА ЖИВО от "Полимери" и попита областния управител "Кажи сега за какво искаш 15 милиона"

Премиерът Бойко Борисов пусна онлайн тази заран по какъв начин организира инспекция към завода " Полимери ". Припомняме, че през вчерашния ден министър-председателят уточни, че антикорупционен орган би трябвало да прегледа приватизационната договорка за девненския цех. При идването си Борисов се пошегува с публицистите и незабавно зададе въпрос на регионалния шеф.

" Кажи в този момент защо искаш 15 милиона ", попита Борисов.

След като се срещна със обстановката, министър председателят заприказва какво следва занапред.
" Искам да успокоя хората в района и самата Варна, тъй като това е една екологична бомба. Обръщам се и към Зелените, тъй като с изключение на всичко,което вършат, би трябвало да следят и тези процеси. Защото е имало една разбойническа приватизация. Звучи като анекдот, само че е реалност “, уточни Борисов.

„ Няколко пъти съм приказвал с основния прокурор, дори доскоро му звъннах да го запитвам дали може да огася това, което приказвам в този момент. Аз съм уверен, че тези, които са предизвикали този обеден обир ще си получат заслуженото. Това дружество е било неповторимо на Балканите. От него идва непосредствено тръба от Нефтохим и в този момент всичко е разграбено. А притежателите карат Майбах и ми дават оценка, което ме накара да работя “, сподели още министър председателят.

„ Убеден съм, че основният прокурор ще направи по този начин, че да има дело от против незнаен причинител, да бъде към този момент прочут “, сподели още Борисов.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР