Премиерът Бойко Борисов продължава с обиколката. В момента той се

...
Премиерът Бойко Борисов продължава с обиколката. В момента той се
Коментари Харесай

Борисов: Трябва правителство на съгласието

Премиерът Бойко Борисов продължава с обиколката. В момента той се намира в Чирпан, където се построява пречиствателна станция.

Борисов подсети, че има нови станция в Ямбол. Тази в Чирпан  са вложени 15 млн. лв.. Изтъкна, че сега се ремонтира и автомагистрала " Тракия " край Чирпан, което би трябвало да е подготвена до края на март.

Добави,че тази вечер чакаме още 57 000 дози ваксини. А през вчерашния ден са ваксинирали 16 000 индивида. Създали организация още през нощта да разкарат по регионите новите ваксини. Напомни, че върви имунизирането на секциите, на ЦИК.

Поясни, че е значимо да мине март, който е сериозен. Даде да се разбере, че разчита на разсъдъка и възприятието на предпазване на българите, тъй като вирусът още не си е отишъл.

Всички в Европейски Съюз упорствали да се съблюдават договорите от страна на фирмите, тъй като точно на тяхна база вършат проектите за имунизация. " Иначе би трябвало да държим по складовете. Икономиката има потребност от свестяване. Всички са се съсредоточили в тези избори. Важното е да се сформира държавно управление и то с оптимално единодушие ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР