Премиерът Бойко Борисов, който вчера по уникален начин съобщи, че

...
Премиерът Бойко Борисов, който вчера по уникален начин съобщи, че
Коментари Харесай

От последните минути: Борисов отдавна не е бил толкова активен

Премиерът Бойко Борисов, който през вчерашния ден по неповторим метод заяви, че е дошъл в естонската столица Талин, е извънредно деен през днешния ден.

Малко по-рано той се срещна с ръководителя на Европейски Съюз Доналд Трус . След това показа следващо видео от присъединяване си в проведената от Естонското председателство на Съвета на Европейски Съюз Среща на върха в региона на цифровите технологии.







Сега пък водачът на ГЕРБ организира двустранна среща с холандския министър председател Марк Рюте. За това стана ясно то видео, което Борисов показа в персоналния си профил във Facebook.

" Хей, Бойко! ", с тези думи и необятно разтворени ръце за прегръдка Рюте посрещна Борисов.

" Тук всичко е доста екстравагантно ", пък бе отговорът на българския министър председател.

Срещата сред двамата продължава и сега.

Междувременно водачът на ГЕРБ написа в персоналния си профил във Facebook: " България не е риск за еврозоната и заслужава да бъде в „ чакалнята “, тъй като дава отговор на всички критерии за това. Нещо повече, 2016 година е първата фискална година с регистриран остатък след 2008 година Това подчертах на среща с ръководителя на Европейска комисия Доналд Туск в Естония. От своя страна той даде цялостната си поддръжка за страната ни и целите ни. По-късно организирах среща и с италианския министър председател Паоло Джентилони, с който бяхме единомислещи за взаимната поддръжка сред България и Италия по настоящите европейски тематики ".









ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР