Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонта на път в Родопите, като

...
Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонта на път в Родопите, като
Коментари Харесай

Борисов към опозицията : Ето кредитния ни рейтинг

Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонта на път в Родопите, като не пропусна да се похвали с покачването на кредитния рейтинг на България от Moody`s. Премиерът разясняваше изявления на съпротива и протестиращите, до момента в който четеше отчета на организацията дружно с финансовия министър.

" България отново е по-добра. С какво да угодим на нашата съпротива? Не мога да схвана ", означи Борисов.

Междувременно написа в профила си във " Facebook " следното: " Повишеният кредитен рейтинг на България е нашият отговор на рецензиите. Moody " s е извънредно авторитетна интернационална рейтингова организация.

Нима бъркат в оценката си, че имаме сериозен прогрес по присъединението към Еврозоната, че сме направили сполучливи промени, че имаме солидна парична и макроикономическа политика? Явно нито сме банкрутирали страната, нито сме унищожили икономическата политика. Даже в противен случай.

В друга Facebook обява министър председателят разяснява, че стабилната вероятност на България в отчета отразявала упованието на Moody`s, че индикаторите за фискалната мощ на страната ни ще останат устойчиви при неподходящ сюжет над междинното за останалите страни в тази кредитна категория (Baa1)

" Всичко това не го споделя държавното управление, а международните специалисти от Moody`s. Тази оценка е огромен удар по нашите съперници. На тях им оставям компроматите и злобата. Ние имаме доста работа. Стартира бюджетната процедура. Освен ограниченията за поддръжка на заетостта като 60/40, детските надбавки и увеличените пенсии, в нашия план акцент ще бъдат и дребните обитаеми места ", акцентира министър председателят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР