Премиерът Борис Джонсън е добре и се разхожда в болницата

...
Премиерът Борис Джонсън е добре и се разхожда в болницата
Коментари Харесай

Джонсън е добре, но на Острова е опасно

Премиерът Борис Джонсън е добре и се разхожда в болничното заведение в петък към 24 часа след напускането на интензивното поделение, до момента в който Англия записва близо 1000 смъртни случаи от вируса за едно денонощие за първи път, предава AFP, представени от " Фокус "

. " Премиерът е съумял да направи къси разходки сред интервалите на отмора като част от грижите, които поставя за подкрепяне на своето възобновяване ", съобщи представител на Даунинг стрийт.

" Неговите мисли са с тези, наранени от тази ужасна болест ", добави той. Джонсън напусна интензивно лекуване в лондонската болница " Сейнт Томас " в четвъртък вечерта, три дни след приемането му заради влошеното му тогава положение.

Англия постави невероятни старания “, с цел да обезпечи ежедневните доставки на персонални защитни средства на чиновниците от първа линия, съобщи министърът на опазването на здравето Мат Ханкок.

Той сподели, че „ проектът за отбрана на хората, които пазят нас “ включва основаването на нова вътрешна индустриална промишленост. Заместник-главният медицински шеф на Англия Джонатан Ван Там съобщи, че ограничаващите ограничения стартират да дават резултат, само че страната към момента е в „ рискова обстановка “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР