Преместването на американската дипломатическа мисия в Украйна от Киев в

...
Преместването на американската дипломатическа мисия в Украйна от Киев в
Коментари Харесай

Захарова нарече цирк прехвърлянето на американското посолство от Киев в Лвов

Преместването на американската дипломатическа задача в Украйна от Киев в Лвов е цирк, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

„ Обърнете вниманието на западните куратори към обстоятелството, че с сходни изказвания поразрушават малко нейната (на Украйна) стопанска система и трансформират живота на украинските жители в същински пъкъл, само че кой да слуша там, те би трябвало да реалокират посолството от Киев до Лвов “, сподели тя.

Дипломатът се чудеше какъв брой коства " циркът " с прехвърлянето на дипломатическата задача и хипотетичното заличаване на съоръжение, оповестява РИА Новости.

Захарова допусна дали сходна активност на Държавния департамент на Съединени американски щати може да бъде обвързвана с нуждата от закупуване на нови оръжия.

Припомняме, че посолството на Съединени американски щати в Украйна се реалокира от Киев в Лвов. Мярката се назовава краткотрайна, само че в столицата на Украйна американците унищожиха телефони, компютри и мрежово съоръжение, което значи че опцията за бързо връщане просто не съществува.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР