Прекрасният, несравним, безпрецедентен начин по който управляваха кризата с КОВИД-19,

...
Прекрасният, несравним, безпрецедентен начин по който управляваха кризата с КОВИД-19,
Коментари Харесай

Илиян Василев: Ще видят разярен народ пред урните-управляваха пандемията, за да съвпадне пикът ѝ с изборите

Прекрасният, непостижим, невиждан метод по който управляваха рецесията с КОВИД-19, ще даде резултат. Те си мислеха, че ще понижат изборната интензивност и народът ще се уплаши, а се получи тъкмо противоположното - задействаха протестния избор в по-голяма степен, в сравнение с да активизират твърдото ядро на ГЕРБ.
Това написа в профила си във Facebook Илиян Василев.

„ Готвят фалшификации и операции, само че изненада, гледайте постоянните и изключително изключителните излъчвания на Алтернативите /ФБ и ЮТЮБ/ и постоянното издание на Алтернативите от 18 часа на 5 и 6 юни.

Имаме горещи вести и изборни резултати, преди ЦИК и Информационно обслужване да могат да ги „ обработят “.

Пикът на пандемията бе ръководен по този начин, че да съвпадне с изборите - и ще видят разгневен народ пред урните. Всички разчитат на този протестен избор, който мъчно се предвижда, за това последните послания на партиите ще бъдат значими.

Държавният департамент на Съединени американски щати „ инцидентно “ изпрати мнението си четири дни преди изборите. Разбира се персоналното си мнение, не това на цялата страна и всички американци, както ще ви кажат представящите мнението на Съединени американски щати „ специалисти “ министри и заместител министри на външните работи на България. То разумно доразвива персоналното мнение на двамата сенатори, което още по-случайно беше в първия ден на предизборната акция.

Борисов по този начин и не разбра, че това, че от Запад се вършат, че го поддържат в битката с шпионите, или театъра, който той показва с сходен сюжет, по никакъв метод не значи, че не са решили, че е привършен политик, на който не може да се има вяра. Вашингтон и Брюксел поддържат политики, кардинални насоки.

5 април ще бъде доста значим и забавен ден. Ден първи от началото на смяната и краят на Борисов като политик.

Голям ден. Освобождение.

И дано играта на разграничаването от Пеевски и Борисов стартира в този момент! Кой желае да се асоциира с губещ тим? “

Фейсбук, Ilian Vassilev
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР