Прекрасната Анджелина Джоли отново се превъплъщава в ролята на злата

...
Прекрасната Анджелина Джоли отново се превъплъщава в ролята на злата
Коментари Харесай

Анджелина Джоли отново е Злодеида

Прекрасната Анджелина Джоли още веднъж се превъплъщава в ролята на злата орисница Злодеида в новия филмов откъс на " Господарка на злото 2 ". В дебютните фрагменти на дългоочакваната продукция ставаме очевидци на още повече зрелищни подиуми и безмилостна конкуренция за владичество, мощ и сърцето на Аврора. Сблъсъкът сред две мощни дами, подготвени на всичко, с цел да бъдат обичани и ценени като майки на красивата принцеса, ще се трансформира в " ябълката на раздора “. Злата орисница Злодеида и кралица Ингрид влизат в злокобна борба, която ще разтресе целия вълшебен свят и ще разкрие, че Злодеида не е единствената от своя тип, което едва ли ще докара до нещо положително. Любовта сред Аврора и принц Филип е обречена на тежки тествания, а магията ще господства като невидима завивка над всички ориси в кралството. 

В ролята на кралица Ингрид влиза носителката на " Златен глобус “, номинираната за премия " Еми “ и трикратно номинираната за " Оскар “ Мишел Пфайфър. Ел Фанинг също се завръща като принцеса Аврора. Във кино лентата присъединяване ще вземат и номинираният за " Златен глобус “ Чиуетел Еджиофор, Ед Скрейн, Робърт Линдзи, Сам Райли в ролята на правилния асистент на Злодеида Диавал и Харис Дикинсън като принц Филип.

Дали любовта ще спечелва, а злото ще си отиде окончателно, както въпреки всичко сме привикнали да приключват приказките? Или грандиозният конфликт ще погуби хармонията в кралството вечно, както постоянно се случва в действителността? Ще разберем в дълго чаканото премеждие " Господарка на злото 2 " от 18 октомври единствено в кината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР