Прекрасна новина за един от водещите тенисисти в света.Носителят на

...
Прекрасна новина за един от водещите тенисисти в света.Носителят на
Коментари Харесай

Новак Джокович получи виза, ще играе на Australian Open

Прекрасна вест за един от водещите тенисисти в света.

Носителят на 21 трофеи от шампионати от Големия шлем Новак Джокович е получил виза за Австралия и ще може да взе участие на Откритото състезание по тенис на страната при започване на идната година. Това предават локални медии, представени от организация „ Ройтерс “. 

Сръбският тенисист бе депортиран от Австралия през януари, откакто отхвърли да се ваксинира против COVID-19. Бившият номер 1 в международния тенис имаше забрана да влиза в страната до 2025 г. 

Според ABC министърът на имиграцията на Австралия Андрю Джайлс е отменил това ограничаване, което ще разреши на Джокович да се състезава. От Министерството на имиграцията отхвърлиха коментар. Директорът на Откритото състезание на Австралия Грейг Тайли сподели по-рано този месец, че Джокович ще бъде добре пристигнал през януари, в случай че успее да получи виза, написа Българска телеграфна агенция.

През юли управляващите в Австралия анулираха предписание, спред което задграничните гости трябваше да заявяват, че са ваксинирани против ковид.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР