Прекомерната активност е нежелателна днес, нека всичко да продължи както

...
Прекомерната активност е нежелателна днес, нека всичко да продължи както
Коментари Харесай

Овни, днес сте смели и креативни. Раци, желанията ви в любовта се сбъдват

Прекомерната интензивност е нежелателна през днешния ден, дано всичко да продължи както нормално - постепенно, само че несъмнено.

Овен – Плановете ви може да не се наредят по този начин, както сте мислили, само че това не ви плаши, тъй като имате задоволително запаси, с цел да се справите с всеки проблем. Ще бъдете доста смели и изобретателни и няма да понасяте монотонността, изключително в любовта.

Телец – Всички са изумени от вашата непримиримост в постигането на задачите ви, само че би трябвало да си дадете малко отмора и да презаредите батериите си с креативна работа, която ви удовлетворява. В любовен проект най-сетне сте подготвени да освободите сърцето си.

Близнаци – Обстоятелствата може да ви слагат на тестване, само че вие доста добре ще знаете по какъв начин да постъпите. Приемайте живота умерено, без да се отказвате от нищо и лека-полека ще получите това, което желаете.

Рак – Възползвайте се от свободното си време, с цел да се забавлявате и поддържате връзка с хора, които ще ви заредят и внесат нови фантазии в живота ви. В любовта желанията ви могат да се осъществен доста по-рано, в сравнение с си представяте.

Лъв – Заради положителното си въодушевление ще бъдете желана компания за другарство, а това ще ви донесе усъвършенстване в връзките ви. Опитайте се да останете съсредоточени и бързо да се адаптирате към нужните промени в живота.

Дева – Обмислете всички благоприятни условия, които имате, преди да вземете решение и ще се почувствате по-спокойни и удовлетворени. Космически аспекти ви предават мощна мощ, която ще ви накара да съумеете във всичко, за което се захванете.

Везни – Позитивното отношение, което имате към живота, ще ви помогне да преодолеете сложните моменти, през които може да преминавате. Вие сте доста упорити и имате шанса на ваша страна, тъй че ще получите това, което желаете...

Скорпион – Вие сте цялостни с сила и решени да извършите целите си – просто би трябвало да действате самоуверено. Финансовото ситуацията не е розово, само че през днешния ден няма да можете да решите нищо съответно.

Стрелец – Не позволявайте на нищо да ви скапе настроението, запазете успокоение и ще намерите решение на проблемите. Ще се отървете от проблем, който ви тормози отдавна, допустимо е най-сетне да се примирите с несподелена обич или да разрешите пречките в любовна връзка.

Козирог – Получавате толкоз позитивна астрална сила, че няма да ви липсва убеденост или блян да се изправите пред всяко предизвикателство. Може да се случи нещо, което от дълго време чакате и което ще ви направи доста щастливи.

Водолей – Трябва да се опитате да намерите общо решение на проблемите на работното място и да се опитате да задоволите условията на всички към вас. Вие сте оптимисти във връзка с любовта, наслаждавайте се на всеки един миг и не позволявайте на остарели подозрения да ви попречат да го извършите.

Риби – Трябва да се научите да бъдете по-търпеливи и да си поставяте цели както в живота, по този начин и в работата. Опитайте се да сте по-спокойни в общуването с колегата си, с цел да не предизвиквате ненужно напрежение.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР